Asociácia volejbalových rozhodcov, Slovensko


DiskusiaVoľná zónaMedzinárodný turnaj neregistrovaných hráčov v Levoči

Peter Dunčko pred 8 rokmi

Peter Dunčko
Medzinárodný turnaj neregistrovaných hráčov v Levoči

Ahojte kolegovia. 21.5.2016 sa v Levoči koná už 5. ročník Medzinárodného turnaja vo volejbale a organizátor (môj veľmi dobrý kamarát) p. Ján Gibľák ma oslovil, či by sme vedeli zabezpečiť 6–8 kvalifikovaných rozhodcov z AVRka, kedže chce tento turnaj posunúť na vyšší level. Turnaja sa zúčastnia tými zo Slovenska, Čiech, Maďarska a Poľska, sám som sa tohto turnaja zúčastnil ako hráč minulý rok a môžem potvrdiť, že je to turnaj na vysokej úrovni a angažovaním rozhodcov kvalifikovaných ho chce posunúť ešte vyššie. Skrátka, chcem Vás týmto osloviť, kto by bol ochotný sa tohto turnaja zúčastniť? Rozhodca dostane 50 €, strava je zabezpečená, vybavuje sa tam aj STVčka ako mediálny partner, bude použité (po dohovore s Igorom Porvazníkom) naše logo AVR-SR, oblečené budeme mať aj naše rozh. dresy, pravidlá budu vysvetlené, samozrejme budeme konzultovať pred turnajom aj používanie žltých/červených kariet a podobne.

Prosím, kto má záujem, budem veľmi rád, kontaktujte ma, najlepšie na mobil, alebo mailom.

Peter Dunčko

Rozhodca „C“ /0903 635 345/

Odpovedať

Lukáš Meždej pred 8 rokmi

Lukáš Meždej

Ahoj Peto, ja by som do toho aj siel :) Mozes si ma poznacit ;)

Odpovedať

Odpoveď zrušiť odpoveď



Môžete použiť Texy! syntax. HTML značky nie sú povolené. Príklad povolenej syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučno**, *kurzíva*, `code`. Vaše IP adresa bude zaznamenaná.

Peter Dunčko pred 8 rokmi

Peter Dunčko

Píšem si Ťa Lukáš…skvelé…ďakujem…

Odpovedať

Martin Smolko pred 8 rokmi

Martin Smolko

Ak tam máš ešte voľné miesto, aj ja by som mal záujem.

Odpovedať

Peter Dunčko pred 8 rokmi

Peter Dunčko

Martin, pisem si aj Teba…a nabuduce mi odkyv prosimta, ze sa necitim trapne pred frajerkou…ako dnes na zapase PO-Myjava :-)

Inac www.volejbalvlevoci.sk

Odpovedať

Martin Novotný pred 8 rokmi

Martin Novotný

Kludne to mozes zavesit aj na avr stranku fbooku,mozno to tam precita aj niekto kto nechodi sem… vela stastia pri hladani rozhodcov

Odpovedať

Hlavné menu: