Asociácia volejbalových rozhodcov, Slovensko


DiskusiaVoľná zónačo si myslíte o hodnoteniach trénerov?

Andrej Gerboc pred 6 rokmi

 Andrej Gerboc
čo si myslíte o hodnoteniach trénerov?

Ahojte,

čo si myslíte o hodnoteniach, ktoré nám robia družstvá? Má to vôbec význam, keď nám prídu takéto perličky… je to z Extraligy táto sezóna, čiže hádam už tréner volejbal pár krát videl. Nakoľko mi tu nefunguje print screen citujem:
„Čiarový rozhodca niekoľkokrát nezachytil dopad lopty a posúdil ukončenie akcie chybne, čo hlavný rozhodca akceptoval. V prípade, kedy ani jeden z nich nevideli čo sa stalo, tak namiesto toho aby dali novú loptu, posúdili ukončenie výmenu podľa toho ktoré družstvo sa viac radovalo.“

A toto nie je prvý podobný koment, čo nedáva zmysel, nakoľko čiarových rozhodcov nemáme. Úprimne ja si to sledujem a očakávam, že ak má tréner problém či výhrady, tak tých pár minút,čo mu to zaberie, si nájde čas aby to do hodnotenia napísal, pomohlo by to určite obom stranám…inak sa ťažko niekam posunieme.

Odpovedať

Peter Dunčko pred 6 rokmi

Peter Dunčko

Kolegovia, jedna aktuálna zo včerajšieho zápasu 1.ligy žien Elba PO VŠ. Brusno…je len otázkou času, kedy pán „tréner“ Ňachaj" napadne jedného z nás. Dostal len žltú kartu za nešportové a urážlivé správanie sa voči mne a ešte sa urazený spýtal, či to je zakázané kričať na rozhodcu „Bázmeg“!!! Rozprával som sa s Andriiom, pretože on bol ten rozhodca, ktorý ho vylúčil z haly. Následne mi po zápase vykrical, že pošle na federáciu podnet na mňa, na prešetrenie. Dávajte si naňho pozor, jeho agresivita už nemá obdobu. Spravil som chybu, že som ho nevylúčil za hrubé správanie. Takže otváram otázku a apelujem na začatie hodnotenia nás rozhodcov na trénerov!

Odpovedať

Miroslav Orolím pred 6 rokmi

Miroslav Orolím

Peter to je automaticky červená karta … nad žltou ani neuvažuj.

Odpovedať

Odpoveď zrušiť odpoveď



Môžete použiť Texy! syntax. HTML značky nie sú povolené. Príklad povolenej syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučno**, *kurzíva*, `code`. Vaše IP adresa bude zaznamenaná.

Marián Mitterpach pred 6 rokmi

Marián Mitterpach

Ja pridam svoj poznatok: Kezmarok vs. Sp.N.Ves

hodnotenie niekoho z Kezmarku, pretoze trener tam nebol:

1.Zápasy sa hrali v inej hale ako bolo v rozpise, = ja som prisiel tam kde bolo napisane aj vsetci ostatny tam prisli, tak neviem o co islo…

2. teplota nebola podľa predpisov , až po urgencii zapli na druhý zápas kúrenie, = ano bolo chladnejsie, ale podla predpisov. Ze sa zaplo kurenie na druhy zapas… novinka aj pre mna lebo tam maju obycajne radiatory, ziadne kurenie, ze šťuk vypinacom a teplo…

3. verdikty- auty, nečisté odbitia druhých lôpt a siete si rozhodca vymýšľal = k tomuto sa nebudem vyjadrovat.

hodnotenie SnV – 4, Kezmarok – 2. Preto take hodnotenie, lebo Kezmarcanky prehrali? Nechcel som o tom pisat, ale ked uz tak uz.

Odpovedať

Hlavné menu: