Asociácia volejbalových rozhodcov, Slovensko


Školenie - plážový volejbal 2015

16. jún 2015

Tento rok sa uskutoční školenie rozhodcov plážového volejbalu v rámci turnaja Majstrovstiev Slovenska do 18 a do 20 rokov, ktoré sa uskutočnia v dňoch 27.-29. júna 2015 v areáli rekreačných športov v Skalici. Bližšie informácie o areáli na domovskej stránke.

  1. Poplatok za školenie rozhodcov je 15 € – uhradiť prevodom na č.ú. 2624430251/1100, to je zároveň členský poplatok AVR na sezónu 2015.
  2. Náklady na cestu a stravu si hradí účastník sám. Ubytovanie je zabezpečené a stravovanie (obedy, večere) bude možné v blízkej reštaurácii. Pitný režim je zabezpečený usporiadateľom (minerálka).
  3. Na školenie je nutné priniesť: 1 ks fotografia na rozhodcovský preukaz (ako na pas alebo občiansky preukaz), písacie pomôcky, biele polo tričko, modré šortky, športovú obuv (biele tenisky), píšťalku (odporúča sa značka FOX Classic), odporúčaná je pláštenka pre prípad daždivého počasia, šiltovka a opaľovací krém.
  4. Dokumenty (oficiálne pravidlá plážového volejbalu 2013-2016, zmeny pravidiel pre rok 2015 a Casebook) je potrebné stiahnuť zo stránky AVR, vopred naštudovať a doniesť na školenie.
  5. Prihlášku je potrebné zaslať nejneskôr do 24. júna 2015 na e-mailovú adresu michal.pavuk@avr-sr.sk. Prihlášky po tomto termíne nebudú akceptované.

Súčasťou školenia je aj písomný test. Program bude upresnený podľa počtu prihlásených najneskôr tri dni pred začiatkom turnaja.

V prípade otázok kontaktujte Michala Pavúka na telefónnom čísle 0905 837 055 alebo na e-mailovej adrese: michal.pavuk@avr-sr.sk.

Komentáre

Pri komentovaní sa prosím riaďte Kódexom užívateľa a diskutujúceho.

Zatiaľ nikto komentár nepridal – buď prvý.

Pridať zrušiť odpoveď


Môžete použiť Texy! syntax. HTML značky nie sú povolené. Príklad povolenej syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučno**, *kurzíva*, `code`. Vaše IP adresa bude zaznamenaná.

Návrat späť


Hlavné menu: