Asociácia volejbalových rozhodcov, Slovensko


DiskusiaVoľná zónaMedzinárodný turnaj neregistrovaných hráčov v Levoči

Peter Dunčko pred 8 rokmi

Peter Dunčko
Medzinárodný turnaj neregistrovaných hráčov v Levoči

Ahojte kolegovia. 21.5.2016 sa v Levoči koná už 5. ročník Medzinárodného turnaja vo volejbale a organizátor (môj veľmi dobrý kamarát) p. Ján Gibľák ma oslovil, či by sme vedeli zabezpečiť 6–8 kvalifikovaných rozhodcov z AVRka, kedže chce tento turnaj posunúť na vyšší level. Turnaja sa zúčastnia tými zo Slovenska, Čiech, Maďarska a Poľska, sám som sa tohto turnaja zúčastnil ako hráč minulý rok a môžem potvrdiť, že je to turnaj na vysokej úrovni a angažovaním rozhodcov kvalifikovaných ho chce posunúť ešte vyššie. Skrátka, chcem Vás týmto osloviť, kto by bol ochotný sa tohto turnaja zúčastniť? Rozhodca dostane 50 €, strava je zabezpečená, vybavuje sa tam aj STVčka ako mediálny partner, bude použité (po dohovore s Igorom Porvazníkom) naše logo AVR-SR, oblečené budeme mať aj naše rozh. dresy, pravidlá budu vysvetlené, samozrejme budeme konzultovať pred turnajom aj používanie žltých/červených kariet a podobne.

Prosím, kto má záujem, budem veľmi rád, kontaktujte ma, najlepšie na mobil, alebo mailom.

Peter Dunčko

Rozhodca „C“ /0903 635 345/

Odpovedať

Lukáš Meždej pred 8 rokmi

Lukáš Meždej

Ahoj Peto, ja by som do toho aj siel :) Mozes si ma poznacit ;)

Odpovedať

Peter Dunčko pred 8 rokmi

Peter Dunčko

Píšem si Ťa Lukáš…skvelé…ďakujem…

Odpovedať

Martin Smolko pred 8 rokmi

Martin Smolko

Ak tam máš ešte voľné miesto, aj ja by som mal záujem.

Odpovedať

Peter Dunčko pred 8 rokmi

Peter Dunčko

Martin, pisem si aj Teba…a nabuduce mi odkyv prosimta, ze sa necitim trapne pred frajerkou…ako dnes na zapase PO-Myjava :-)

Inac www.volejbalvlevoci.sk

Odpovedať

Martin Novotný pred 8 rokmi

Martin Novotný

Kludne to mozes zavesit aj na avr stranku fbooku,mozno to tam precita aj niekto kto nechodi sem… vela stastia pri hladani rozhodcov

Odpovedať

Odpoveď zrušiť odpoveď



Môžete použiť Texy! syntax. HTML značky nie sú povolené. Príklad povolenej syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučno**, *kurzíva*, `code`. Vaše IP adresa bude zaznamenaná.


Hlavné menu: