Asociácia volejbalových rozhodcov, Slovensko


DiskusiaVoľná zónaBeach - Slavo Jurko turnaj - Beach plieska na konci - nedela 26.8.2018 Patronka

Danica Viktoríni-Lisá pred 6 rokmi

Danica Viktoríni-Lisá
Beach - Slavo Jurko turnaj - Beach plieska na konci - nedela 26.8.2018 Patronka

ahojte, bola som oslovena s prosbou na rozhodcov na „amatersky“ firemny turnaj, co organizuje Slavo Jurko – Beach plieska na konci, hra sa v nedelu 26.8.2018 na Patronke BA, je to uz 11. rocnik, podmienky: EUR 50,00 / rozhodca, potreba cca 4–6 rozhodcov (je tam 6 kurtov), upozornenie: zaroven sa v Senci hra aj finalovy turnaj beachu CUC. (osloveny bol asi aj Miro Sarka, ale on myslim je v Senci)

Zaujemci kludne kontakt aj na mna, posuniem dalej, diky,

Danica

Odpovedať

boris pred 6 rokmi

 boris

ahoj dac.

obaja s mirom tam chodievame skor kazdy rok a miro myslim ze kazdy. slavo dava peniaze uz x rokov rovnako a nechce pocut o zaplateni cestovneho napriklad. takze skor sa na neho tlaci aby zaplatil aspon 70 za tento turnaj. kazdy kto tam bol vie ze odozdava ceny za 10000 eur tak nejake drobne by mohol najst.

Odpovedať

Odpoveď zrušiť odpoveď



Môžete použiť Texy! syntax. HTML značky nie sú povolené. Príklad povolenej syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučno**, *kurzíva*, `code`. Vaše IP adresa bude zaznamenaná.

Danica pred 6 rokmi

 Danica

ahoj Boris, jasne, suhlasim, ja som bola oslovena iba okrajovo, viac s tym velmi nemam, ale mozem odporucit organizacne, aby to navysil… mozno, ked tento rok nebude mat u neho kto piskat, prehodnoti aj Slavo svoje podmienky pre dalsi rocnik…

Odpovedať

Miroslav Sarka pred 6 rokmi

Miroslav Sarka

Ahojte, ja to riešim už skoro 2 týždne…aj ľudí, aj peniaze, aj všetko (ako každý rok), takže by som bol rád, keby to aj naďalej išlo len cezo mňa, nech nemáte skreslené informácie…ďakujem.

Odpovedať

Danica pred 6 rokmi

 Danica

ahoj Sarkan, rozumiem, bola som oslovena zo strany povereneho organizatora akcie :) takze som to dala von ako som to dala, inak volal aj Tebe, len si opakovane nezdvihal, takze tak :)

Odpovedať

Danica pred 6 rokmi

 Danica

ahojte, pozdravujem z dovolenky, bol vlastne na tom Slavovom turnaji niekto od nas piskat? drzim palce dnes na seminari, Dac

Odpovedať

Hlavné menu: