Asociácia volejbalových rozhodcov, Slovensko


Predsezónny seminár AVR - 2022

11. august 2022

Milé kolegyne a kolegovia,

zverejňujeme odkaz na pripojenie sa k predsezónnemu online semináru rozhodcov pomocou aplikácie MS Teams (buď stiahnutej do Vášho počítača alebo mobilného zariadenia alebo otvorenej na počítači v prehliadači MS Edge alebo Google Chrome).

Online seminár je určený rozhodcom všetkých licencií ako aj členom zboru hodnotiacich. Uskutoční sa vo štvrtok 11. augusta 2022 od 18:00 hod. (predpokladané trvanie do cca 21:00 hod.).

Počas seminára bude priestor aj na zodpovedanie Vašich otázok. V prípade, že sa chcete niečo spýtať vopred, môžete mi otázky zaslať obratom mejlom na juraj.mokry@uniba.sk, pokiaľ je to možné, tak do stredy 10. 08. 2022.

Predbežný program:
  1. Otvorenie, zhrnutie predchádzajúcej sezóny, informácie z AVR (Schimpl)
  2. Výklad pravidiel (Mokrý, Bajči, Hank)
  3. Informácie k vykonávacím pokynom 2022/2023 (Moravčík)
  4. Informácie k delegáciám rozhodcov (Juráček)
  5. Informácia k online testom (Mokrý, Tiršel)
  6. Záver

Pre tých, ktorí sa nemôžu z akýchkoľvek dôvodov pripojiť online, bude k dispozícii záznam z celého seminára. V rámci prípravy na novú sezónu však odporúčame jeho dôsledné prezretie (informácie z výkladovej časti budú aj predmetom predsezónneho online testovania vo štvrtok 18. augusta 2022).

Ďakujem za pochopenie a teším sa na "stretnutie".

S pozdravom, 
Juraj

Súbory na stiahnutie

Komentáre

Pri komentovaní sa prosím riaďte Kódexom užívateľa a diskutujúceho.

Zatiaľ nikto komentár nepridal – buď prvý.

Pridať zrušiť odpoveď


Môžete použiť Texy! syntax. HTML značky nie sú povolené. Príklad povolenej syntaxe: "text odkazu":odkaz, **tučno**, *kurzíva*, `code`. Vaše IP adresa bude zaznamenaná.

Návrat späť


Hlavné menu: